Uhapšen advokat koji je ubicu devojčice iz Severne Makedonije dovezao u Beograd

Vasko Stojkov, advokat prvoosumnjičenog za dvostruko ubistvo u Severnoj Makedoniji, priveden je sinoć u Skoplju i danas će biti odlučeno da li će mu biti određen pritvor.
Uhapšen advokat koji je ubicu devojčice iz Severne Makedonije dovezao u Beograd
Foto: Pixabay
Reč je o advokatu koji je prvoosumnjičenog Ljupču Palevskog- Palču 30. novembra izveo iz Severne Makedonije i dovezao do Beograda.
Stojkov je pre nekoliko dana za skopske medije potvrdio da je Palevskog odvezao u Beograd, gde je navodno trebalo da ima neke lekarske preglede.
Pitanje koje se postavlja je da li je advokat Stojkov znao u tom trenutku da je Palevski prvoosumnjičeni za otmicu i ubistvo maloletne Vanje Đorđevske i bivšeg berberina Panča Žežovskog iz Velesa.
  • Ayatollah

    07.12.2023 15:18
    Inače je uobičajeno da zoveš advokata da te vozi na preglede 800 km tamo i nazad, tako da je ova priča da nije znao vrlo uverljiva. Not.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.