U Gazi poginuo sin izraelskog ministra

Sin izraelskog ministra bez portfelja i bivšeg načelnika vojske Gadija Ajzenkota ubijen je u borbama u Pojasu Gaze, izjavio je lider Partije nacionalnog jedinstva Beni Ganc.
Izraelska vojska nije dala detalje o pogibiji Gala Meira Ajzenkota (25), osim da je ubijen u borbama na severu Pojasa Gaze.
"Zajedno sa celim Izraelom šaljem svoju podršku Gadiju i celoj njegovoj porodici. Svi smo posvećeni tome da nastavimo da se borimo za sveti cilj za koji je Gal umro“, rekao je Ganc.
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu uputio je Gadiju Ajzenkotu telegram saučešća.
 
Ajzenkot i Ganc su se pridružili Vladi nedugo posle napada Hamasa na jug Izraela 7. oktobra.
  • Професор

    08.12.2023 14:35
    Његош давно написа "Крст и луна два страшна симбола на коме ће останути царство"? За блиски исток само уместо крста заменити давидову звезду и то је то.
  • Fuj49

    08.12.2023 07:19
    Ratovi su zlo
    U tom ratu protiv nevinih, gine se na obe strane. Svačija smrt se može objasniti, ali hiljade mrtve dece su tragedija koja se teško može objasniti, a opravdati nikako.
  • Suština

    08.12.2023 00:15
    Zato je Izrael tu gde je i zato je Srbija tu gde smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.