Ubici devojčice iz Severne Makedonije određen ekstradicioni pritvor od 40 dana

Ljupču Palevskom, osumnjičenom za ubistvo devojčice Vanje Đorđevske i Pančeta Žežovskog u Severnoj Makedoniji, određen je ekstradicioni pritvor od 40 dana u Turskoj.
Ubici devojčice iz Severne Makedonije određen ekstradicioni pritvor od 40 dana
Foto: 021.rs (Ilustracija)
"Ambasada Severne Makedonije u Ankari dostavila je Ministarstvu pravde notu Ministarstva spoljnih poslova Turske, kojom se obaveštava da je na osnovu dopisa Glavnog javnog tužioca Balikesira, Ljupču Palevskom određen ekstradicioni pritvor od 40 dana", saopštilo je Ministarstvo, prenosi agencija Makfax.
Palevski je prvoosumnjičeni u dva odvojena krivična dela: otmica i ubistvo 14-godišnje Vanje Đorđevske iz Skoplja, kome je prethodilo ubistvo 74-godišnjeg Pančeta Žežovskog iz Velesa.
Palevski je uhapšen u Turskoj, do koje je stigao preko Beograda i Bugarske, a makedonsko Ministarstvo pravde je prošle nedelje zvanično pokrenulo proces njegove ekstradicije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet