Mladić poreklom iz Hrvatske poginuo od petarde u Nemačkoj

Osamnaestogodišnji mladić iz Hrvatske nastradao je 31. decembra uveče u Koblenzu u Nemačkoj, od posledica eksplozije improvizovane petarde.
Mladić poreklom iz Hrvatske poginuo od petarde u Nemačkoj
Foto: Pixabay
Ovu vest je za Fenix Magazin potvrdio prijatelj porodice, prenosi N1.
"Svi smo u šoku. U Koblenzu i okolini živi veliki broj Hrvata i svi smo potreseni tom vešću. Uvek je bio živahan, ali jako dobar mladić, kao i cela njegova porodica", rekao je prijatelj porodice nastradalog mladića.
Policija je saopštila da se eksplozija se dogodila 31. decembra oko 20 sati, u Rübenachu, gradskoj četvrti Koblenza.
 
"Nesreća se dogodila samo stotinak metara od porodične kuće. Mladići su imali improvizovane petarde, verovatno su ih nestručno napravili. Jedna tako napravljena petarda je eksplodirala i teško ga povredila", rekao je prijatelj porodice.
 
Mladić je zadobio teške telesne povrede, ali je uprkos svim preduzedim merama i reanimaciji preminuo.
 
Roditelji nastradalog mladića su poreklom iz Jajca u Bosni i Hercegovini. Njihovi su roditelji u Nemačku došli sredinom 1990-ih.

Kako je kazao prijatelj porodice, roditelji uz 18-godišnjeg sina imaju i dvanaestogodišnju ćerku. Majka nastradalog mladića se leči od teške bolesti.

  • Bananamen

    02.01.2024 11:02
    @Bubica
    Da, svi smo ih bacali i zato imamo to sto imamo sad. Da, jesu bile slabije nego danas, ali su bile jace nego one pre njih. I tako to ide... Na zalost...
  • Bubica

    01.01.2024 19:23
    Zao mi je momka, ali tipican Balkanac je... Na ulicu ne smem izaci da se prosetam jer bacaju petarde kao da su igracke... I to medju ljude... I ovo vise nisu ni petarde, vec bombe. Gde je policija sad? Nigdr naravno, jer i oni bacaju petarde negde sa sinovima. Da se ne lazemo, i ja sam ih bacala kao mala, ali ne medju ljude, i ne ove bombe. Od pre par dana vest da je petarda raznela ruku decaku koji je bacao petarde sa ocem na igralistu. IGRALISTU!! I sad ovo... Nikad nece ljudi nauciti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet