VIDEO Cane iz Partibrejkersa: Ne zaboravite da neki mladi u pritvoru čekaju Novu godinu

Grupa Partibrejkersi uveli su Novosađane u novu 2024. godinu, a ono što je frontmen ovog benda Zoran Kostić Cane rekao tokom koncerta brojne je podsetilo na nedavna dešavanja.
Na sceni koja je bila na Trgu prote Mihaldžića u Gradiću Cane je tokom nastupa publici uputio lepe novogodišnje želje.
Osim toga, frontmen Partibrejkersa podsetio je na uhapšene studente koji se nalaze u pritvoru.
"Dok se mi danas veselimo, dok čekamo Novu godinu, ne zaboravite da neki mladi u pritvoru isto čekaju Novu godinu. Budite sa njima, mislima i srcem", rekao je Cane.
 
 
Podsetimo, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za četvoro učesnika protesta ispred Skupštine Beograda.
 
Oni su osumnjičeni za nasilničko ponašanje na javnom skupu "u sticaju sa pozivanjem na nasilnu promenu ustavnog uređenja".
  • Роко Прч

    02.01.2024 14:11
    @sluzba deli karte
    Још кад би могао да укапираш да наша "служба" не постоји, нити је икада постојала. То је само филијала западњачких служби, а не служи ни народу, ни држави.
  • sluzba deli karte

    02.01.2024 11:19
    Sada znate zasto sluzba i ova 30-ogodisnja vlast voli tubofolk i cirilicu. Uz to dzubre se samo kukumavci i ne briga dok se uz rok buni i zeli bolje. Udba je uspesno isprala mozgove klincima jer samo matorci koji se secaju roka se bune protiv sns zla.
  • Raša

    02.01.2024 10:41
    Car
    Cane je car.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti