Masovna tuča u Vukovaru: Nekoliko maloletnika u bolnici, jedan sa frakturom lobanje

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, u kojem je više mladića povređeno, potvrdila je policija.
Masovna tuča u Vukovaru: Nekoliko maloletnika u bolnici, jedan sa frakturom lobanje
Foto: Pixabay
Iz policije nisu precizirali o kolikom je broju učesnika tuče je reč, ali su naveli da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, kao i da je povređenima pružena medicinska pomoć.
Nezvanično, sukob je izbio posle 22 časa, a grupa starijih pretukla je grupu mlađih mladića, među kojima je bilo i maloletnika.
Nekoliko mladića koji su pretučeni u Vukovaru završilo je u bolnici, potvrđeno je Večernjem listu iz Kliničkog bolničkog centra Osijek.
 
"U ranim jutarnjim satima primljena su tri maloletnika, dvoje sa teškim telesnim povredama. Trenutno su stabilno i nalaze se van životne opasnosti", kažu iz KBC-a Osijek.
 
Dežurni lekar iz KBC-a Osijek dodao je još, za 24sata, kako jedan mladić ima frakturu lobanje i kosti lica, dok drugi ima lakše povrede, kontuziju glave, trbuha i grudnog koša.
  • mns

    07.01.2024 14:56
    hm...
    vukovar... jedna priča....pa zar oni nisu u europskij uniji???
    kod njih teče med i mleko....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.