Među privedenima nakon pucnjave u Kanzas Sitiju i maloletnici: Deluje da je u pitanju lični spor

Dva maloletnika su među privedenima zbog pucnjave 14. februara posle proslave Superboula u Kanzas Sitiju, kada je jedna osoba ubijena, a više od 20 je ranjeno.
Među privedenima nakon pucnjave u Kanzas Sitiju i maloletnici: Deluje da je u pitanju lični spor
Foto: Beta/AP
To je izjavila šefica policije Kanzas Sitija Stejsi Grejvs, javlja CNN.
 
"Najmanje 23 osobe su identifikovane, uključujući 43-godišnju ženu koja je umrla", rekla je Grejvs.
Polovina od 22 ranjene osobe mlađa je od 16 godina.
 
Čini se da je pucnjava bila "spor između nekoliko ljudi koji se završio pucnjavom", rekla je Stejsi Grejvs, napominjući kako nema naznaka koje bi pucnjavu dovele u "vezu sa terorizmom ili domaćim nasilnim ekstremizmom".
Ona je naglasila da su tri osobe privedene i da je policija našla oružje, ne navodeći broj.
 
Nekoliko službenika za sprovođenje zakona je za CNN reklo kako se veruje da je pucnjava rezultat ličnog spora, a ne napada koji bi imao veze sa proslavom pobede Kanzas Sitija u Superbolu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.