Rusija izdala poternicu za bratom Alekseja Navaljnog

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije ponovo je raspisalo poternicu za Olegom Navaljnim, bratom Alekseja Navljnog, zbog krivičnog postupka koji je pokrenut, prenosi Tas.
Rusija izdala poternicu za bratom Alekseja Navaljnog
Foto: Beta/AP
Agencije za sprovođenje zakona javile su Tassu da je protiv Olega Navaljnog pokrenut novi krivični postupak, ne navodeći po kom članu Krivičnog zakona.
Preobraženski sud u Moskvi je 2021. godine osudio Olega Navaljnog na godinu dana uslovne robije.
Prema navodima tužilaštva, koristio je društvene mreže da podstakne ljude da učestvuju u akcijama u januaru 2021. godine, čime je prekršio preporuke za borbu protiv zaraze korona virusom.
 
Predstavnici Federalne kazneno-popravne službe uputili su sudu predstavku da mu se uslovna osuda zameni stvarnom, jer nije poštovao ograničenja koja su nametnuta presudom. 
  • Plaćač poreza

    20.02.2024 18:38
    Rusija izdala poternicu a KGB SNS botovima je logično da zapad hoće da ga ubije.
  • konnie

    20.02.2024 17:59
    Don Kremljino želi uništiti svu familiju svog neprijatelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet