Crna Gora: Iz depoa suda ukradeno oružje, droga, mobilni telefoni...

Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici dostavljen je konačan izveštaj o popisu predmeta koji nedostaju iz depoa višeg suda, saopštilo je tužilaštvo
Crna Gora: Iz depoa suda ukradeno oružje, droga, mobilni telefoni...
Foto: Beta/AP
"Radi zaštite interesa postupka, u ovom trenutku nije moguće saopštiti više detalja", rečeno je u tužilaštvu.
 
Mediji su juče objavili da je utvrđeno je da između ostalog nedostaje ukupno 13 pištolja, tri pištolj-revolvera i tri puške, više mobilnih telefona, više SIM kartica od kojih jedna inostranog operatera "GO phone", ključ od vozila marke "Audi A8", pasoš, rešenje Poreske uprave o oslobađanju poreza na promet, bela koverta ispisana hemijskom, vizit karta "Enterijeri".
Utvrđeno je i da nedostaje nekoliko grama heroina, marihuane i kokaina.
 
Oružje, droga, mobilni telefoni su se odnosili na različite predmete, od kojih su neki pravosnažno okončani.
Depo višeg suda obijen je u septembru prošle godine, a popis je trajao više od šest meseci.
 
Depo višeg suda u Podgorici obijen i do njega je prokopan tunel čiji je početak stan susedne zgrade, koja se nalazi naspram bočne zgrade suda, u centru Podgorice.
 
Zgrada višeg suda je poslednjih meseci bila pod rekonstrukcijom, a taj deo Podgorice je premrežen tunelima iz ranijeg perioda.
 
U depou su čuvana dokumenta iz istraga, materijali zaplenjeni tokom istraga, te značajna količina droge oduzete u policijskim akcijama. Tunel su otkrile službenice suda.
  • zztop

    09.03.2024 11:01
    Ko i gde čuva dokaze iz jovanjice il smo to davno već popušili ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet