U Nemačkoj se prevrnuo autobus pun učenika, povređeno njih 27

Autobus sa učenicima prevrnuo se u blizini grada Olpe u zapadnoj Nemačkoj i tom prilikom je povređeno njih 27, javio je danas nemački list "Bild".
U Nemačkoj se prevrnuo autobus pun učenika, povređeno njih 27
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako se navodi u izveštaju dnevnika, autobus je prevozio školsku decu uzrasta od 15 do 17 godina iz Marburga u Englesku, a u njemu je bilo i odraslih pratilaca. Na auto-putu A45 autobus je iznenada sleteo sa puta i prevrnuo se.
 
U nezgodi je povređeno ukupno 27 tinejdžera, od kojih četvoro teže, dok je lakše povređen i vozač autobusa (54).
Školski izlet je otkazan i organizovan je povratak u Marburg. 
 
Neki roditelji su i sami došli po svoju decu.
Kako je saopšteno iz službi hitne pomoći, psihološki obučeno osoblje je, takođe, raspoređeno u bolnicu da brine o povređenima. 
 
Policijski stručnjaci počeli su da prikupljaju dokaze o udesu. Policija je saopštila da za sada nema informacija o uzroku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet