Potpredsednik Vlade Federacije BiH se oprostio od brata ubijenog u Beogradu: "Ovo nema smisla"

Potpredsednik Vlade Federacije BiH Vojin Mijatović objavio je danas na društvenim mrežama da je u Beogradu ubijen njegov mlađi brat Đorđe.
"Putuj, brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bih sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je, nažalost, sastavni deo igre, koja se zove život", napisao je Mijatović na društvenim mrežama.
Zahvalio se svim ljudima koji su mu se javili, naglašavajući da "čuvaju sebe i ljude oko sebe".
 
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem u nedelju na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M.
Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da se u ulici Dragice Končar na Voždovcu dogodio fizički sukob između nepoznatih lica i Đ. M, u kom je Đ. M. zadobio povrede glave, posle čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.
  • Darko

    28.05.2024 18:00
    Po godinu na četiri uslovno zbog prekoračenja nužne samoodbrane..
  • Dragan

    27.05.2024 19:55
    Odgovor za Peru
    @PERA
    OZBILJNO sam pitao? Ako tužioc ne naloži, policija neće ništa da preduzme? Ako vidim da nekoga ubijaju, treba da zovem tužioca a ne policiju?
  • 325

    27.05.2024 19:52
    @Spiridon Kopicl
    "Uzas, na tezi nacim moraju da saznaju kako je ovde nama zaista"...

    Ja pitam : Koji to ONI ? Srbi iz BIH?
    Radi se o potpredsedniku vlade Federacije BIH, koji se verovatno ni ne izjašnjava kao Srbin ( iako to jeste ) i zastupa interese drugog dela BIH - bošnjačkog entiteta zvanog "Federacija BIH".

    Mnogi od vas ne znate ni šta komentarišete, a da ne pričamo o tome da pola vas ni ne razmišlja a kamoli da čita tekst.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet