Robert De Niro: Tramp je klovn koji bi mogao da postane tiranin

Čuveni američki glumac Robert De Niro iznenada se danas pojavio u blizini suda u Njujorku kako bi javno napao kandidata za predsedničke izbore, republikanca Donalda Trampa.
Robert De Niro: Tramp je klovn koji bi mogao da postane tiranin
Foto: Beta/AP
Za njega je rekao da je "klovn koji bi mogao da postane tiranin".
Glumac koji podržava sadašnjeg, demokratskog predsednika Džozefa Bajdena rekao je gledajući u trotoar Njujorka da je to "njegov kraj".
 
"Volim ovaj grad, ne želim da ga uništim. Donald Tramp ne samo da želi da uništi ovaj grad, već i zemlju i, na kraju krajeva, mogao bi da uništi i svet", rekao je De Niro, dugogodišnji protivnik bivšeg republikanskog predsednika.
De Nirovo obraćanje je zapravo organizovao predizborni tim demokratskog predsednika Bajdena, dok je u isto vreme, na korak dalje, Tramp slušao svoje advokate koji se zalažu za oslobađajuću presudu u krivičnom postupku pokrenutom protiv njega.
 
Glumac koji sada ima 80 godina, rekao je da je Tramp "klovn" i da su svi smatrali šalom njegovu kandidaturu za predsednika 2016. godine.
 
"Kada se Tramp kandidovao 2016, bio je to kao šala, glupan koji se kandidovao za predsednika. Zaboravili smo lekcije istorije koje nam pokazuju da drugi klovnovi nisu shvatani ozbiljno, sve dok nisu postali divlji diktatori", rekao je De Niro.
 
Dodao je da sada niko ne sme da se smeje, već mora da se iskoristi jedinstvena prilika i da se glasa protiv njega - jednom zauvek.
  • evo ih

    29.05.2024 09:53
    natofili luduju u komentarima
    pazi sad, onaj ko je protiv ratova je zlikovac i klovn, i na tu nebulozu svrs@vaju ljudi u Srbiji, ma bravo!
  • S56

    29.05.2024 07:10
    Antipod
    Tramp je klovn koji bi mogao da postane tiranin

    Znam jednog koji je već tiranin, a sve više i brže postaje klovn.
  • Ivan

    29.05.2024 00:04
    Bravo
    Vidi se da covek razume da je najopasnije dati moc takvim licnostima poput Trampa..Vučica...Putina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.