Aleksandru Mitroviću i Vladanu Milojeviću "Zlatna lopta" za 2018.

Golgeter Fulama Aleksandar Mitrović i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobili su danas "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu.
Njima su priznanja uručili prvi čovek FSS Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenad Bjeković.
 
Aleksandar Mitrović rekao je da je dobio najdraže individualno priznanje u karijeri.
 
"Sav trud, rad i disciplina su se na kraju se vratili. Nema ništa lepše nego da vas cene vaši ljudi. Ova godina je bila jedna od najboljih u klupskom i reprezentativnom fudbalu, a ja se nadam da ću nastaviti sa golovima", poručio je on na svečanosti u hotelu "Kraun Plaza".
 
Vladan Milojević se zahvalio igračima, navijačima i svima iz kluba.
 
"Ova nagrada mi puno znači, ali ona pripada svim ljudima iz Crvene zvezde, ali i navijačima. Ova godina je bila jako dobra... Nisam od onih koji gledaju prošlost... Hvala mojim igračima, bez njih ne bih bio ovo što jesam", rekao je Milojević.
 
Mitrović je sa Fulamom obezbedio plasman u Premijer ligu, gde je nastavio da trese mreže, isto kao u Ligi nacija za Srbiju, dok je Milojević drugu godinu zaredom laureat, nakon što je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.
 
"Zlatnu loptu" FSS-a do sada su dobili Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbaković (2006), Nikola Žigić i Miroslav Đukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).