AO: Đoković lako do drugog kola

Novak Đoković savladao je Amerikanca Mičela Krugera sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:2) u prvom kolu Australijan opena.
Novak je bez većih problema savladao Krugera, koji je kroz kvalifikacije došao do prvog kola, ali koji nije mogao ozbiljnije da pripreti najboljem svetskom teniseru.
 
Američki teniser je ambiciozno krenuo meč, ostvarivši prvi brejk za prednost od 2:1 u prvom setu, ali je Novak ekspresno uzvratio brejkom i od tog trenutka ostvario potpunu dominantnost. (6:3) U oba preostala dva seta, (6:2, 6:2), Novak je stizao do ranog brejka, koji bi bez problema potvrdio, dok bi set kraju privodio novim brejkom. 
 
Kruger je najviše problema Novaku zadao u trećem gemu poslednjeg seta, koji je trajao 15 minuta i u kojem je uspeo da odbrani čak pet brejk lopti. Ipak nakon nešto više od dva sata igre, Novak je odličnom i svestranom igrom slomio svaki otpor rivala i upisao trijumf.
 
Đokoviću će protivnik u narednom kolu biti Francuz Žo Vilfred Conga, koji je u prvom kolu bio bolji od Martina Kližana. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).