Srbija pobedila Bahrein za meč za 17. mesto na Svetskom prvenstvu

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras Bahrein sa 32:27 (15:17) na Svetskom prvenstvu u Danskoj i Nemačkoj, pa će tako u borbi za 17. mesto igrati protiv Argentine ili Austrije.
Srbija je u Kopenhagenu pred oko 4.000 gledalaca uspela da preokrene i na kraju dođe do druge pobede na šampionatu sveta. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vanja Ilić sa osam golova, dok je Stefan Vujić postigao pet.
 
U selekciji Bahreina istakao se Husein El-Sajad sa devet golova, dok je Jasim Alsaltana postigao šest. Srbija će u nedelju od 20.30 u borbi za 17. mesto igrati protiv boljeg iz duela izmedju Argentine i Austrije.
 
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je posle današnje pobede da nema mnogo razloga za zadovoljstvo, jer nije zadovoljan igrom.
 
"Jako teška utakmica. Jako je teško naći motiv kada za malo ne prođete u drugi krug. Znao sam da će Bahrein dobiti nešto novo sa kolegom sa Islanda na klupi. Igrali su čist rukomet i bilo je jako teško igrati protiv njih danas. Osim pobede, apsolutno nemam razloga da budem zadovoljan načinom na koji smo igrali, ali o tome ću razgovarati sa timom", rekao je Peruničić.
  • Zivan

    20.01.2019 19:04
    Našli su koga će da pobede...
  • Mrak

    19.01.2019 22:44
    Realno, sa ovakvim savezom to nam je otprilike i mera.....


    samo nek je vama lepo !!

    aplauz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.