Krajinović u polufinalu turnira u Budimpešti

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Budimpešti pobedom nad Hrvatom Bornom Ćorićem u dva odigrana seta.
Krajinović je do pobede došao posle maltene dva časa igre – 6:4, 7:5.
 
Srpski teniser se trijumfom osvetio Ćoriću za poraz koji mu je Hrvat naneo na Australijan openu ranije ove godine, piše B92.
 
Ćorić je prvi došao do brejka u ovom meču i poveo sa 4:2, ali je usledila furiozna serija Krajinovića. Trenutno 105. teniser na planeti je vezao četiri gema i došao do prvog seta.
 
U prva četiri gema drugog seta viđena su dva brejka, da bi igrači bili nešto sigurniji pri početnom udarcu u nastavku. Momenat odluke pao je u desetom i jedanaestom gemu drugog dela igre.
 
Filip je na servisu bio suočen sa tri set lopte, a sve je uspeo da spase.
 
Borna nije dobro podneo neiskorišćene prilike, ispustio je servis u narednom gemu, a Krajinović je sigurnim gemom došao do pobede i plasmana u naredno kolo.
 
On će se u polufinalu sastati sa boljim iz okršaja između domaćeg tenisera Atile Balaša i Francuza Pjer-Iga Erbera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.