Zbog kiše otkazani svi mečevi na Rolan Garosu

Zbog obilnih padavina program na Rolan Garosu nije počeo kao što je planirano, a nakon razmatranja, organizatori su odlučili da otkažu program koji je planiran za sredu.
Zbog kiše otkazani svi mečevi na Rolan Garosu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Program je pomeren za četvrtak.
 
Rumunka Simona Halep i Amanda Anisimova iz Sjedinjenih Država otvaranju program na terenu "Filip Šatrije" u podne, a u isto vreme na "Suzan Lenglenu" igraju Amerikanka Medison Kiz i Ešli Barti iz Australije. Posle Halepove i Anisimove na teren će izaći najbolji teniser sveta Novak Đoković i Nemac Aleksander Zverev, dok će drugi meč na drugom po veličini stadionu u Bulonjskoj šumi odigrati Austrijanac Dominik Tim i Karen Hačanov iz Rusije. 
 
Za sada se ne zna kako će izgledati ostatak programa na drugom Gren slemu sezone, od petka do nedelje. Da li će i ženska i muška polufinala biti igrana u petak ili će doći i do pomeranja mečeva za titulu, ali bi više informacija trebalo da bude poznato uskoro.
 
Organizatori drugog Gren slema sezone su od 14 časova danas za po pola sata počeli da pomeraju početak akcije, a vremenska prognoza u Parizu je bila izuzetno nepovoljna, što je već nagovestilo potencijalno otkazivanje programa, do kojeg je i došlo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić iz Denver nagetsa uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje.

Zvezda osvojila ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu, pošto su kao gosti u trećoj utakmici finala plej ofa pobedili Partizan sa 82:76 (20:18, 22:20, 17:14, 23:24) i finalnu seriju dobili sa 3:0.

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.