Petoro tenisera Srbije sutra na Vimbldonu

Prvog dana takmičenja na Vimbldonu u Londonu, u ponedeljak će, između ostalih, mečeve igrati i petoro srpskih tenisera.
Petoro tenisera Srbije sutra na Vimbldonu
Foto: Pixabay
Branilac titule Novak Đoković u prvom kolu igra protiv Filipa Kolšrajbera iz Nemačke i taj meč počinje od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, na Centralnom terenu.
 
Dušan Lajović počinje turnir protiv Poljaka Huberta Hurkača. Taj duel je treći na programu terena broj šest, na kome takmičenje počinje u podne. Posle njih, na isti teren izlaze Miomir Kecmanović i Španac Roberto Karbaljes Baena.
 
Aleksandra Krunić meč prvog kola igra protiv Čehinje Karoline Muhove. Meč je drugi na programu terena broj sedam, na kome takmičenje počinje u podne. 
 
Janko Tipsarević od 12 časova na terenu broj 15 igra meč prvog kola protiv Jošihita Nišioke iz Japana.
 
U ponedeljak će na teren i druga teniserka sveta Naomi Osaka iz Japana, a protivnica će joj biti Julija Putinceva iz Kazahstana, kao i Rumunka Simona Halep, koja takmičenje počinje protiv Beloruskinje Aleksandre Sasnovič.
 
Nemački teniser Aleksandar Zverev igra protiv Čeha Jiržija Veselija, Švajcarac Sten Vavrinka igra protiv Belgijanca Rubena Bemelmansa, dok u duelu američkih teniserki igraju Venus Vilijams i Kori Gauf.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.