FOTO, VIDEO: Troje mrtvih u stampedu i neredima pred utakmicu u Hondurasu

Tri osobe su poginule a sedam je povređeno u neredima koje su izazvali navijači suparničkih fudbalskih klubova u Tegusigalpi, prestonici Hondurasa.
Nasilje je izbilo pre planirane utakmice između Motague i Olimpije u subotu uveče. Sve je počelo kada je gomila bacila kamenje na autobus Motague i pritom povredila tri igrača. Sukobi su nastavljeni na Nacionalnom stadionu i van njega nakon što je otkazana utakmica.
 
 
 
"Tri osobe poginule su a sedam je upucano i izbodeno. Među njima je dečak. Tri povređene osobe su u kritičnom stanju", rekla je portparolka bolnice Laura Šoner.
 
 
 
Više od 10.000 ljudi već je bilo na stadionu kada su počeli neredi. Mnogi su se našli usred stampeda kada je policija bacila suzavac na huligane.
 
 
 
Motagua je na Tviteru objavila fotografije počinjene štete u autobusu i povređenih igrača u bolnici i optužila je navijače Olimpije za nerede tražeći da vlasti oštro sankcionišu ove nerede.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.