VIDEO: FIFA objavila deset spektakularnih golova koji su kandidati za "Puskas" nagradu

Krovna kuća svetskog fudbala (FIFA) saopštila je spisak deset kandidata za najlepši pogodak godine, nagradu poznatu kao "Puskas".
Od svetski poznatih imena, među kandidatima za pogodak sezone su Zlatan Ibrahimović koji je postigao sjajan gol u dresu La Galaksija, kao i Lionel Mesi koji je spektakularnim pogotkom protiv Betisa krunisao het trik na toj utakmici. Kada je Mesi postigao gol protiv Betisa, gotovo čitav stadion je ustao na noge i aplauzom ispratio pravo remek delo ovog Argentinca. 
 
 
Pored pomenutog dvojca, u konkurenciji je pogodak Androsa Tausenda iz Kristal Palasa protiv Mančester Sitija, gol Fabija Kvaljarele iz Sampdorije, Bili Simpson iz Klinftonvila, Mateusa Kunje iz Lajpciga, Kamerunke Ajare Nchoute, Ejmi Rodrigez iz Jute Rojalsa i Danijela Zsorija iz Debrečena.
 
Glasanje je otvoreno do 31. avgusta, a dobitnik ove nagrade će biti poznat 23. septembra na ceremoniji "The Best FIFA Football Awards" u Milanu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).