Prosinečki podneo ostavku na mesto selektora Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki podneo je ostavku na mesto selektora Bosne i Hercegovine nakon poraza od Jermenije u Jerevanu (4:2) u kvalifikacijama za EURO 2020.
Na šest mečeva kvlaifikacija Zmajevi su doživeli tri poraza, a iako imaju "plan B" u vidu baraža u Ligi nacija, Prosinečki je odlučio da se povuče sa mesta selektora.
 
"Razgovarao sam sa svima, da ne dužim. Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EURO. Nismo u tome uspeli, tako da podnosim ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam selektor", rekao je vidno razočarani Prosinečki na konferenciji za medije.
 
"Mislim da nisam uspeo da ekipu dovoljno spremim ili motivišem. Izgubili smo šansu za oslazak na Evropsko prvenstvo. Svaki put smo mislili da se stvari dešavaju slučajno. Kako koji meč dođe. Nažalost, više nemamo šanse. Ostaje nam ta Liga nacija i videćemo šta će biti. Ali, ovo je već niz i moja odluka je da se povučem", dodao je on.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.