Pedeseta pobeda Đokovića za plasman u četvrtfinale u Parizu

Novak Đoković savladao je Britanca Kajla Edmunda sa 2:0 po setovima 7:6, 6:1 i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu.
Đoković je nastavio sa dobrom igrom u Parizu. Nadigrao je neugodnog Britanca Kajla Edmunda, koji je pružio snažan otpor. Prvi set naš teniser je rešio u taj brejku. U drugom, rani brejk mu je doneo prednost koju je do kraja seta uspeo da uveća i privede meč kraju. 
 
Odmeravanje snaga bilo je u prvom setu. Oba tenisera su se koncentrisala na svoj servis. Obojica su odlično servirala, pa nije viđena nijedna brejk šansa, sve do same završnice kada je naš as propustio dve brejk i set šanse, međutim protivnik uspeva da se odbrani, pa je set je rešen u taj-brejku.
 
U ovom periodu naš teniser je krenuo bolje, stigao je do dva mini-brjka prednosti. Međutim, protivnik je uspeo da se vrati i u poslednjem trenutku vrati drugi mini-brejk i dođe do izjednačenja - 6:6. Ipak Novak uspeva da dođe dpo prednosti i reši set u svoju korist.
 
Drugi set doneo je mnogo bolju igru našeg tenisera. Nakon što je u trećem gemu oduzeo servis protivniku, raspala se igra Britanca. Novak je lagano osvojio preostale gemove - 6:1 u drugom setu.
 
 U borbi za polufinale naš as se sastaje sa Grkom Stefanosom Cicipasom.
  • Rade

    01.11.2019 07:20
    Gotovo
    Gde na Cicipasa, ne lezi mu nikako
  • Tuga

    01.11.2019 01:51
    troprstaska
    Nista mu ne vrede ni pobede a ni novci. Niko ga ne voli osim par "Petrovgrad" pacijenata. Verujem da je i on toga svestan i da nije sretan covek.
  • Петровград

    31.10.2019 18:31
    Напред, Новаче.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.