Rusija posle drame izbacila Srbiju sa Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela danas da se plasira u polufinale završnog turnira Dejvis kupa u Madridu, pošto su u odlučujućem meču Novak Đoković i Viktor Troicki izgubili od Karena Hačanova i Andreja Rubljova sa 4:6, 6:4, 6:7.
Ranije danas, Rubljov je bio ubedljiv protiv Filipa Krajinovića (6:1, 6:2), a potom je Đoković pobedio Hačanova (6:3, 6:3).
 
Dejvis kup tim Rusije će u polufinalu igrati protiv Kanade.
 
Srpski dubl je prvi stigao do brejka u današnjem meču i poveo sa 3:1, ali su Rusi nakon toga vezali četiri gema i preokrenuli rezultat.
 
I u drugom setu se vodila velika borba. Ponovo su Đoković i Troicki prvi stigli do brejka, imali su i 4:1, ali su Rusi uspeli da izjednače na 4:4. Međutim, za razliku od prvog seta Hačanov i Rubljov ovog puta nisu uspeli i da preokrenu rezultat.
 
Srbija je u petom gemu trećeg seta spasila dve brejk lopte i to su bile dve jedine prilike za brejk u tom delu igre. Pobednik je rešen u sjajnom taj-brejku koji je nakon mnogo preokreta dobila Rusija sa 10:8. Prethodno je Srbija propustila tri meč lopte.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.