Terzić: Gradićemo stadion od 200 miliona evra

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić najavio je izgradnju novog stadiona koji će koštati "oko 200 miliona evra".
Terzić: Gradićemo stadion od 200 miliona evra
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Terzić je rekao da se mesecima priprema studija i papirologija za izgradnju novog stadiona. On je naveo da će za pripremu planova, projekta i dozvola biti potrebno dve godine.
 
"Moramo se prilagoditi gledaocima, jer smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga razvoja našeg kluba. Očekujem da za dve godine počne izgradnja novog stadiona. Uveliko pregovaramo sa potencijalnim investitorima i nadam se da smo na dobrom putu. Planiramo da stadion bude kapaciteta 42.000 gledalaca i koštaće oko 200 milona evra", rekao je Terzić, preneo je sajt crveno-belih.
 
On je naveo da se o svemu razgovara sa državnim vrhom i vladom Srbije.
 
"Tražimo najbolji model izgradnje novog stadiona jer smo svesni da smo vlasnici izuzetno vrednog zemljišta od 16,5 hektara", dodao je Terzić.
  • Vlada

    17.12.2019 07:50
    @ФИРМА 1989

    Ne bi me čudilo da su kafane/kafići u koje ti izlaziš takvi, očigledno je da nemaš nikakvog samopoštovanja, ali me ozbiljno zabrinjava što misliš da je većina takva. Kafiće obično ne obezbeđuju kordoni policije i u njima uspevaju ljudi da se ponašaju relativno normalno i pijani, za razliku od vas.

    Ali slažem se da nisu stadioni krivi. Nisu toliko krivi ni bezumni divljaci, niti kriminalci koji glume vođe navijača za velike novce. Krivi ste vi što dolazite da takve kreature podržavate jer nemate ništa pametnije da radite u životu.

    Lepo na livadu iza Veternika, pa tamo orgijajte.
  • ФИРМА 1989

    16.12.2019 23:25
    @Vlada

    То што сте описали имате у већини кафана/локала/кафића. Могло би се рећи и на јавном простору типа клупе и места где се људи окупљају. Није проблем у стадионима него у регулацији спортским манифестација а и животних услова генерално.

    На ових пар утакмица на којима сам био у последње време нисам приметио то уништавање поседа, те пароле и слично. Није даније било раније нити да ће их бити. Али ако одете на стадион видећете да су ти људи у мањини. Већина људи дође да испрати утакмицу или да ескивира од куће, шта год већ неко узме за разлог.

    Нису стадиони криви.
  • Kojanski Tronj

    16.12.2019 20:18
    Auuu Mil(k)e
    Neka gradi, a mi ćemo da pratimo evro utakmice od kuće zbog preskupih karata. Nismo savremenici sa tim čovekom. Pokrij tribine kružnim krovom od 30 milki (jedan upad u LŠ) i ćao! Ostalo ulaži u obrazovanje fudbalskih radnika, dečije sportske internate i pomaži razvoj pogona drugih ligaškim klubova u zemlji. Ovako bez suštine, praviš zlatnu "wc" šolju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.