Vaterpolisti savladali Grčku, protiv Italije za peto mesto

Vaterpolisti Srbije savladali su Grčku sa 12:9 i u nedelju će igrati protiv Italije za plasman na peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.
Vaterpolisti savladali Grčku, protiv Italije za peto mesto
Foto: 021.rs
Delfini su uspeli da se oporave od pomalo neočekivanog poraza od Španije u četvrtfinalu i bez previše napora savladali Grčku.
 
Utakmica protiv Italije na programu je u nedelju od 16 časova.
 
Posle izjednačenog prvog poluvremena, koje je završeno vođstvom Srbije od 6:5, izabranici Dejana Savića dodali su gas u nastavku i stigli do ubedljive pobede.
 
Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Stefan Mitrović i Nikola Dedović sa po tri pogotka, Vico i Filipović postigli su po dva.
 
Srbija će se za peto mesto boriti protiv selekcije Italije, koja je nešto ranije savladala Rusiju sa 14:12. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.