Uefa: Nema roka za završetak sezone

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je da još nisu određeni termini za utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evropa i završetak takmičenja prekinutih zbog pandemije korona virusa.
Uefa: Nema roka za završetak sezone
Foto: Pixabay
Pojedini nemački mediji preneli su da je predsednik Uefa Aleksandar Čeferin rekao da bi ova sezona Lige šampiona trebalo da se završi do 3. avgusta, ali je evropska kuća fudbala to negirala.
 
"Preneto je da je predsednik Uefa Aleksandar Čeferin rekao nemačkom ZDF da Liga šampiona mora da se završi do 3. avgusta. To nije tačno. Predsednik je bio vrlo jasan da se ne postavljaju tačni datumi za završetak sezone“" navodi se u saopštenju.
 
U saopštenju se dodaje da Uefa i radna grupa analiziraju sve opcije za završetak domaćih liga i evropskih takmičenja, a da je prioritet da se očuva javno zdravlje.
 
"Razmatraju se opcije da se, ako je potrebno, utakmice igraju u julu i avgustu, u zavisnosti od datuma nastavka takmičenja i dozvole nadležnih", navela je Uefa.
 
Takmičenja u gotovo svim evropskim ligama prekinuta su zbog pandemije korona virusa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.