Palma bivšim fudbalerima Jagodine: Zaposliću vam žene

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma primio je u utorak na razgovor bivše fudbalere Fudbalskog kluba Jagodina, koji zahtevaju od Grada da im isplati zaostale zarade.
Palma bivšim fudbalerima Jagodine: Zaposliću vam žene
Foto: 021.rs
Međutim, Palma je poručio igračima da Grad nema nikakve veze sa dugovima klubova. On je ponudio igračima da im Grad zaposli žene, iako niko od bivših igrača ne živi u Jagodini.
 
Ovaj potez Palme prokomentarisao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica.
 
"Bio sam prisutan na sastanku i odgovorno tvrdim da se niko nije žalio Palmi da mu žena ne radi. Na njegovu ponudu i pitanje kako da zaposli bilo koga kada postoji zakonska procedura, samo se nasmejao", napisao je Poledica.
 
Sindikat je saopštio da je na sastanku Palma rekao igračima da nema ništa lično sa dugovima i da je napustio klub 11 meseci pre ispadanja iz Super lige, "iako je jasno da je najveći deo dugovanja nastao pre izlaska gospodina Markovića iz kluba".
 
"Na pitanje igrača ko je odgovoran za dugovanja kluba, gospodin Marković je odbio da da odgovor. Gospodin Marković uputio je igrače da se obrate sudu iako je jasno da je ta procedura već prošla i da pravosnažne odluke sudova svi poseduju. Žao nam je što moramo u zaključku da navedemo da nije došlo ni do kakvog dogovora između bivših igrača i opštine Jagodina", naveli su u Sindikatu.
 
Ovo najverovatnije znači da će se bivši igrači i oni koji ih podržavaju okupiti ispred zgrade Opštine i protestovati zbog neisplaćenih zarada.
 
Podsetimo da je 15 bivših igrača nekadašnjeg superligaša navelo da je klub u najvećoj meri bio finansiran iz gradskog budžeta i da su predstavnici Grada bili u upravljačkom telu kluba. Kako su naveli, odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, fudbalerima i njihovim porodicama naneta je velika šteta. Više o tome OVDE.
  • Ljilja

    03.06.2020 15:44
    ljuljetavulaj@yahoo.com
    A nekad su fudbaleri bili lovatori. Danas beda.Jos zene treba da im rade da bi dobili zaradjeno. Dupli car za gazde.
  • Ns

    03.06.2020 13:03
    Banana
    Drzava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.