Konor Mekgregor ponovo najavio da se povlači

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objavio je da se povlači iz tog sporta.
On je naprasno objavio povlačenje preko Tvitera.
 
"Ćao, ljudi, odlučio sam da se penzionišem. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Kakva je to vožnja bila! Evo slike mene i moje majke u Las Vegasu nakon osvajanja jedne od svetskih titula. Izaberi kuću iz snova, Megs, volim te! Šta god budeš želela, tvoje je", napisao je Mekgregor.
 
 
Predsednik UFC Dejna Vajt oglasio se rekavši da nije iznenađen.
 
"To je Konor. Znate kako Konor funkcioniše. On tako radi stvari", rekao je Vajt.
 
On je aludirao na to da se Mekgregor povlači zbog neprekidnih protesta u SAD zbog ubistva Džordža Flojda od strane policije.
 
"Ako momci ne žele da se bore sada ili se iz nekog razloga osećaju nelagodno zbog svega što se dešava, onda ne moraju da se bore. Sve je u redu. Ako se to dešava sa Konorom... Saosećam. Neću sada da kažem ovo je suludo. Ništa trenutno nije ludo jer je trenutno sve ludo. Tako da, na određenom nivou, potpuno razumem", dodao je Vajt.
 
Mekgregor je u poslednjoj borbi pobedio Donalda Seronea na UFC 249 nokautom posle samo 40 sekundi. U poslednje vreme je često izražavao želju da se ponovo susretne sa Habibom Nurmagomedovim, a prihvatio je i izazov Andersona Silve krajem maja. 
 
Takođe je nedavno "prozvao" i Džastina Gejtdžija, koji je tehničkim nokautom pobedio favorizovanog Tonija Fergusona na FC 249, rekavši da će ga "iskasapiti". 
 
Odluka da se penzioniše dolazi kao iznenađenje, a ukoliko se desi da je stvarna, Mekgregor će karijeru završiti sa učinkom od 22 pobede i četiri poraza. 
 
Inače, ovo nije prvi put da se Mekgregor "penzioniše", pošto je to uradio 2019. tokom istrage o seksualnom uznemiravanju, kao i 2016. kada je jednostavno na Tviteru napisao "vidimo se kasnije".
  • ВМ

    07.06.2020 19:05
    Трећа срећа
    Трећа срећа, можда сад заиста успе да остане у пензији.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.