Vojvodina remijem startovala sezonu

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno (2:2) protiv ekipe TSC-a u Senti, u prvom kolu Superlige Srbije.
Vojvodina remijem startovala sezonu
Foto: 021.rs

Strelci za Vošu bili su Mrkaić u 35, dok su za ekipu iz Bačke Topole golove postigli Lukić u 26. i Silađi u 79. minutu. Varga je 49. minutu upisao autogol.

Meč je odigran bez prisustva publike.

Zbog prigovora na dosuđen penal, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nikola Andrić. Penal za TSC je izveo Lukić, Simić je odbranio, ali je Lukić ponovo došao do lopte i potom doveo svoj tim u vođstvo u 26. minutu igre.
 
Vojvodina je izjednačila devet minuta kasnije. Slobodan udarac sa oko 30 metara iskosa je izveo Drinčić, Filipović je odbranio, ali se lopta odbila do Mrkaića, koji ju je sa oko tri metra prosledio u mrežu.
 
Vojvodina je u 49. minutu povela sa 1:2. Bojić je prošao po desnoj strani i uputio oštar pas u peterac, gde je Varga, u pokušaju da izbije loptu, uspeo samo da je prosledi u sopstvenu mrežu.
 
TSC je izjednačio na 2:2 u 79 minutu. Zec je u šesnaestercu Vojvodine dobro proigrao Silađija, koji je sa oko 12-13 metara poslao loptu iza leđa golmana Simića. Posle slobodnog udarca za TSC u 93. minutu, Tumbasević je šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta prošla pored stative.
 
Zbog prigovora na sudijske odluke, žute kartone u ekipi Vojvodine dobili su šef stručnog štaba Nenad Lalatović i pomoćni trener Dragan Šarac u 26. minutu, a u ekipi TSC-a šef stručnog štaba Zoltan Sabo. Zbog prigovora na dosuđen korner za Vojvodinu, žuti karton u ekipi TSC-a dobio je Boris Varga.
  • Banda Crvena

    01.08.2020 08:45
    Voja predsednik u ostavci jel bio ?
    nije ? Nema veza kod nas je...
    Dulo rukovodi u klub !
  • Detos

    01.08.2020 08:43
    Samo Vosa
    Dobro je momci
    Idemo dalje u nove pobede
    Napred Vosa
  • Novo naselje fkv

    31.07.2020 23:20
    Бод по бод...
    У инат душманима!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport