Rolan Garos: Đoković lako do drugog kola, trijumf za samo 98 minuta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu, pošto je danas u meču prvog kola pobedio Šveđanina Mikaela Imera u tri seta, sa 6:0, 6:2, 6:3.
Rolan Garos: Đoković lako do drugog kola, trijumf za samo 98 minuta
Foto: FoNet/AP
U drugom kolu Đoković će igrati protiv Rikardasa Berankisa iz Litvanije, koji je danas savladao Uga Dalijena iz Bolivije.
 
Novak nije imao mnogo problema protiv 80. igrača sveta, koji je na startu očigledno bio previše impresioniran činjenicom da se sastaje sa prvim teniserom sveta, pa je prvi set trajao samo 21 minut.
 
Nakon toga se Šveđanin malo oslobodio i zaigrao hrabrije, ali je razlika u kvalitetu bila isuviše velika da bi mogao da pruži ozbiljniji otpor.
 
Đoković je meč završio sa 32 direktno osvojena poena, 10 više od protivnika, i 22 neiznuđene greške, pet manje od Imera, a osvojio je čak 61 odsto poena u servis gemovima Šveđanina.
 
Igrom koju je danas prikazao Đoković je potvrdio najave da će mu neuobičajeni uslovi u Parizu i nove loptice odgovarati i sa optimizmom može očekivati nastavak takmičenja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.