Olivera Jevtić o napadu na maratonu: Nisam bila slučajan izbor, već ciljana meta

Atletičarka Olivera Jevtić je nakon napada tokom trke na deset kilometara u okviru maratona u Sofiji, zadobila povrede kuka i glave, a u izjavi za RTS navela je da nije bila slučajan izbor, već ciljana meta napadača.
"Ovo je bio napad na mene, jer sam ne samo sapletena, već bukvalno gurnuta sa staze. Ne znam kakav je motiv imao napadač koji me je pokosio. Razmišljala sam i pitala se da li sam ja negde pogrešila, ali on je očigledno imao svoj plan i ja sam mu bila meta", rekla je Jevtić.
 
Ona je navela da je u nedelju pala na bok, povredila kuk i zadobila hematom na glavi, ali da je sreća da je nakon incidenta nastao karambol, pa su pad i udarac ublažili neki takmičari na koje je pala.
 
"Još sam u šoku. Ja dugo trajem, bilo je tu i dosta uspeha, koji umeju najviše da smetaju. Za ovih 30 godina, koliko sam u atletici, stekla sam mnogo prijatelja, ali i onih kojima su smetali moji rekordi i uspesi", rekla je Jevtić.
 
Identitet napadača koji je gurnuo atletičarku nije poznat, a policija traga za njim.
  • Unbelibevl

    13.10.2020 01:35
    @Alf
    Da li vi ovo ozbiljno govorite ili je sarkazam? Ako je zbilja, onda trebate POD HITNO kod neuoropsihijatra!
  • Jelena

    12.10.2020 10:10
    Seticu se samo jadne Monike Seles...draga Olivera, u inat svima...
  • Alf

    12.10.2020 10:03
    vesti iz kosmosa
    To nije napad na tebe Olivera, to je napad na AV, postene i radne gradjane ove zemlje, domacine, koji glasaju za SNS i sav slobodarski svet koji podrzava nase reforme. Iza ovog napada stoje Djilas, Solak, Jeremic i ostali tajkuni, oni koji su razorili nas zemlju i pokrali nas. Tu su naravno i N1 i ostali tajkunski mediji koji podrzavaju neprijatelje ove nase bogate i slobodne zemlje.
    Ajd sad b.o.t.o.v.i da vas vidim, naljuticu se ako bude manje od 200 pluseva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.