Remi Srbije i Turske u Istanbulu, "orlovi" prokockali prednost

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno (2:2) protiv Turske u četvrtom kolu Lige B Lige nacija.
Remi Srbije i Turske u Istanbulu, "orlovi" prokockali prednost
Foto: FoNet
"Orlovi" su imali prednost od 2:0, ali do kraja meča nisu uspeli da odole napadima domaćina. Strelci su bili Sergej Milinković-Savić u 22. i Aleksandar Mitrović iz penala u 49. minutu.
 
Izjednačenje i bod Turskoj doneli su Hakan Čalhanoglu u 57. i Ozan Tufan u 76. minutu.
 
Ovim rezultatom Srbija je i posle četiri kola ostala bez ijedne pobede u Grupi 3, te je i dalje "zakucana" za dno tabele.
 
Sa druge strane, ni Turska nije uspela da zabeleži prvi trijumf pa će se ove dve reprezentacije, gotovo izvesno, do kraja grupne faze boriti za opstanak u Ligi B.
 
Selekcija Ljubiše Tumbakovića prikazala je dva lica - prvih 50 minuta je bilo odlično, ali je u nastavku viđen veliki pad koji je mogao da bude i drastičnije kažnjen. Srbija tako nije napravila najbolju uvertiru za utakmicu sa Škotskom za plasman na Evropsko prvenstvo.
 
Reprezentacija Srbije će do kraja Lige nacija igrati još 15. novembra protiv Mađarske u gostima i tri dana kasnije u Beogradu sa Rusijom.
 
Srbija je poslednja na tabeli sa dva boda. Rusija vodi sa osam, ispred Mađarske koja ima sedam, dok je Turska sa tri na trećem mestu.
  • Јое

    15.10.2020 10:16
    Закононм забранити
    Законом забранити професионални спорт, а паре тамо потрошене искористити да се повећа број часова физичког и поново уведу спортске секције по школама.
  • Gari

    15.10.2020 08:16
    Bravo za momke!
    Bilo je lepo gledati!
  • Ns 49

    15.10.2020 06:28
    Nisam našao gde je bio TV prenos zadnjih mečeva, osim sa Norveškom, ali kako smo igrali nismo ništa izgubili.
    Nole nas nanervirao a nešto izgleda kao de se on i dogovrio sa Nadalom za neku veliku paru, kao što je bilo pre nekoliko godina na Vimbldonu kad je kao izgubio od Mareja a to veče tradicionalno ne ljubazni Englezi odjednom otvorili novčanike za Jeleninu fondaciju.
    Onaj magarac u Bugarskoj baš gadno gurnuo našu divnu i upornu Oliveru Jevtić a sad se pravi lud, mada i jeste lud.
    U svakom slučaju oni koji prate sportove nisu imali da se raduju zadnjih dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).