VIDEO: Prostaci u ložama i prostaci na klupama - psovke na derbiju i u Prvoj ligi

Opšte je poznato da ko želi da sluša neki lep ili elokventan govor, to ne treba da traži na terenima domaćih klubova.
VIDEO: Prostaci u ložama i prostaci na klupama - psovke na derbiju i u Prvoj ligi
Foto: FoNet
Poslednje kolo Superlige Srbije i Prve lige Srbije, obeležili su, između ostalog, i prostački povici koji su se čuli sa stadiona i kraj terena. Bilo je toga i ranije, ali činjenica da nema publike i da sada gledaoci mogu da čuju i snažniji udarac koji primi neki fudbaler, omogućila je i da se čuje sve ono što uzvikuju ljudi kraj terena ili u ložama.
 
Najpre je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost reagovao zbog uvreda koje su se mogle čuti na utakmici između Žarkova i Dinama (2:2). Ukratko, Žarkovo je povelo 1:0, a sa klupe gostiju moglo se čuti vređanje jednog od fudbalera.
 
"Molimo FSS da kao krovna organizacija po službenoj dužnosti kažnjava sve sportske radnike koji svojim ponašanjem urušavaju ugled fudbala. Ovakve psovke trenera upućene igraču, na utakmici Prve lige Srbije, degradiraju fudbal i trenersku struku koja je najvažnija za prosperitet fudbala", poručuju u Sindikatu.
 
 
Ništa kulturnije nije bilo ni na večitom derbiju. Kao i uvek, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka pričalo se o svemu, osim o fudbalu. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je kako je sudija dobio poziv koji se ne odbija. 
 
Međutim, odluka sudije Novaka Simovića da pokaže na belu tačku i dosudi penal Zvezdi, bio je povod za brutalne psovke iz lože.
 
  • Nebojsa

    19.10.2020 14:52
    On
    Samo zabrana!!
    Lepo je to neko napisao!
  • vladaNS

    19.10.2020 13:50
    ?
    Kako li će tek prostakluci odzvanjati na nacoinalnom stadionu, nasušnoj potrebi ove prosperitetne sredine.
    Pozdrav iz Vojvodine
  • Bombon

    19.10.2020 13:33
    Da nije Korone bili bi i prostaci na tribinama a bome i na terenu sve sami prostaci. Ako neko nakon ovoliko godina devastacije i srozavanja ovog sporta u Srbiji i dalje prati sa iskrenom navijačkom strašću šta se tu dešava, nisam siguran da bih tu osobu mogao nazvati inteligentnom. Ono što je potrebno je moratorijum na domaće prvenstvo od par godina. Da se očisti kanalizacija pa da krene da teče neka nova voda. Ovako je samo kaljuga u koju ne bih želeo da mi se deca prljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.