VIDEO: Torcida za 70. rođendan "zapalila" nebo iznad Splita

Uoči ključne utakmice za titulu prvaka Jugoslavije 1950. godine, protiv Crvene zvezde, osnovana je najstarija navijačka grupa u Evropi - splitska Torcida.
Danima unazad za sinoć tačno u ponoć najavljivana je proslava 70. rođendana ove grupe. Najavljivali su Dalmatinci da će spektakl biti veći nego onaj iz 2011, kada je Hajduk slavio 100. rođendan, a kada su prve baklje u Splitu zapaljene.
 
 
Svi su shvatili da to nisu bile "pretnje" u prazno, prenosi Mozzartsport. 
 
 
Torcidaši su doslovno zapalili nebo iznad Splita, a gorelo je i u mnogim drugim hrvatskim gradovima, pa čak i u Zagrebu.
 
  • Mastodont

    31.10.2020 14:11
    @Џо

    Koliko ja vidim ovo su vaša braća - po rasizmu, nacionalizmu, gluposti i kao promotivni materijal za neophodnost abortusa.
  • Џо

    29.10.2020 16:00
    Оно кад се војвођански аутономаши диве хрватским националстима.
  • Thomson

    29.10.2020 11:46
    Ne kažem, lepo je ali ni većeg slavlja a ni manjeg kluba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.