VIDEO: Tajson ponovo u ringu, meč s Džonsom završen nerešeno

Bivši bokserski svetski šampion u teškoj kategoriji, 54-godišnji Majk Tajson, borio se sinoć u Stejpls centru u Los Anđelesu u egzibicionom meču sa 51-godišnjim Rojem Džonsom Juniorom, takođe bivšim šampionom u teškoj kategoriji.
U egzibicionom meču Tajson (50-6, 44 KO) i Džons (66-9, 47 KO), boksovali su osam rundi od dva umesto tri minuta, koliko je regularno trajanje runde.
 
Sudije su na kraju donele odluku da je meč nerešen, ali Tajson je odmah tražio revanš i bio je ljut jer nije završio borbu pre isteka poslednje runde.
 
Tajson je udarao i posle zvuka gonga koji označava kraj runde, kao što je radio i tokom karijere, bio je vrlo motivisan, a u svaku rundu je ulazio eksplozivno i sa puno žara.
 
Poštovaoci "Gvozdenog Majka" ponovo su mogli da uživaju i prepoznatljivom stilu šampiona, karakterističnom hodu i ulasku u ring, njegovoj prepoznatljivoj tehnici, vrhunskom kretanju i otklonu, razornim krošeima nakon izvlačenja iz klinča. Tajson nas je podsetio zašto smo nekada, sa uzbuđenjem prikovani uz televizore, čekali sve njegove mečeve, navodi Rojters.
 
  • Majk

    29.11.2020 13:38
    @Ntn
    Ako ste sveli profesionalnu karijeru jednog od najvećih boksera svih vremena na incident sa uvetom, bojim se da niste ni vi daleko od "primitivca". Na stranu to, želeo bih da čujem zašto je jedan posmatrač boksa priglup? Razumem da su mediji u poslednje vreme svedeni na određen princip hleba i igara, ali ovde je reč o olimpijskom sportu koji se praktikovao mnogo pre bilo kakve televizije...
  • Ntn

    29.11.2020 12:08
    Snaga propagande
    Pokazuje kako se upravlja priglupim masama. Primitivac koji je odgrizao uvo protivniku
  • Banderaš

    29.11.2020 11:38
    Super
    Bez starca nema udarca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).