Rukometašica Srbije pozitivna na koronu, meč protiv Holandije odložen

Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF).
Rukometašica Srbije pozitivna na koronu, meč protiv Holandije odložen
Foto: Pixabay
EHF je saopštio da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, 5. decembar, 24 sata kasnije u odnosu na prvobitni termin.
 
Razlog je pozitivan test kod jedne igračice srpske reprezentacije na inicijalnom testiranju obavljenom na aerodromu u Bilundu po dolasku u Dansku.
 
"Po higijenskim protokolima EHF, igračica je izolovana u karantinu, a ostali članovi srpskog tima (svi su negativni na testiranju) ostaju u svojim sobama. Drugo testiranje je već urađeno u petak ujutru, a srpski tim biće testiran i u subotu", stoji u saopštenju organizatora Evropskog prvenstva 2020.
 
Utakmica u subotu počinje u 20:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).