Remi Zvezde i Milana, Pavkov izjednačio u nadoknadi

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su večeras nerešeno 2:2 sa Milanom u Beogradu, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.
Remi Zvezde i Milana, Pavkov izjednačio u nadoknadi
Foto: FoNet
Zvezda se dobro pokazala protiv slavnog italijanskog kluba i zasluženo je u nadoknadi izbegla poraz, golom Milana Pavkova udarcem glavom posle kornera.
 
Crveno-beli su često pokušavali da ugroze protivnika, a dva puta su savladali golmana milanskog kluba Đanluiđija Donarumu. Milanu, u čijem timu nije bilo nekoliko važnih igrača poput Zlatana Ibrahimovića, na početku utakmice je poništeno dva gola, posle intervencije VAR-a, zbog ofsajda i igranja rukom.
 
Milan je ipak poveo do poluvremena, autogolom Radovana Pankova u 42. minutu. Zvezda se nije predala i najbolju priliku je iskoristila u 52. minutu, kada je Gelor Kanga iskoristio penal.
 
Arbitar Tasos Sidiropulos je dosudio jedanaesterac zbog toga što je posle poteza napadača crveno-belih Dijega Falčinelija kapiten gostiju Alesio Romanjoli igrao rukom. Ipak, u 61. minutu je i Milan dobio penal, posle prekršaja Pankova nad Teom Ernandesom, a on je i izveo jedanaesterac i doneo svom timu novu prednost.
 
Zvezda je utakmicu završila sa igračem manje, pošto je u 77. minutu zbog drugog žutog kartona isključen Milan Rodić.
 
Zvezda se nije predavala i sa igračem manje, napadala je pred kraj i golom Pavkova u nadoknadi sa nerešenim rezultatom ide na revanš.
 
Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Milanu.
  • EvoOvako

    18.02.2021 23:16
    Infarkt Utakmica
    Nadajmo se da će uskoro više naših klubova igrati evro takmičenja. Za tako nešto treba ozbiljna privreda. Dakle, nadajmo se da će što pre biti.
  • nele

    18.02.2021 22:35
    Ako niste gledali, nećete shvatiti šta se dešavalo - hvala na tekstu Beta...
  • N

    18.02.2021 21:27
    Bravo za momka iz Begeca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić iz Denver nagetsa uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje.