Crvena zvezda uputila izvinjenje Ibrahimoviću zbog "primitivca koji ga je vređao"

Fudbalski klub Crvena zvezda osudio je uvrede upućene fudbaleru Milana Zlatanu Ibrahimoviću i naveo da će, u saradnji sa nadležnima, "pronaći primitivnog pojedinca koji je bacio mrlju na tradicionalno gostoprimstvo srpskog naroda".
"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja", navodi se u saopštenju.
 
"Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće, jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati", poručili su iz Crvene zvezde.
 
 
Ovaj incident dogodio se na jučerašnjoj utakmici između Zvezde i Milana.
 
Utakmica je završena rezultatom 2:2, a Ibrahimović je meč pratio sa klupe. Pošto je meč igran pred praznim tribinama, samo je u Zvezdinoj loži bilo gledalaca, odakle su i došle uvrede na nacionalnoj osnovi. Zlatan se nije osvrtao niti na bilo koji način odreagovao na upućene uvrede.
  • SRBIN

    21.02.2021 18:14
    SRAMOTA
    ŠTA SE SADA IZVINJAVATE,ZNALI STE VI KOGA PUŠTATE U LOŽU,TREBA I VAMA DA JAVNI TUŽILAC PRETRESE SVLAČIONICE.
  • Neo

    20.02.2021 11:15
    Iz kog klana je taj što je vikao?
  • Sever Srbije

    20.02.2021 01:32
    Vojvodina
    Tebe je bog kaznio davno- sa bolesnom mrznjom i s njom cete izceznuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.