FOTO Nedodirljivi Novak: Đoković preko Medvedeva do devete titule na Australijan openu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je svoj deveti trofej na Australijan openu ubedljivom pobedom protiv Danila Medvedeva.
Đoković je turnir na Rod Lejver Areni osvojio pobedom u finalu rezultatom 7:5, 6:2, 6:2.
 
Prvi set obeležila je razmena brejkova dva igrača, ali je Đoković bio ubedljiviji. Tenzija se nastavila i na početku drugog seta, kad je Rus napravio brejk, ali je Novak odmah uvratio ribrejkom, a potom i brejkom.
 
Ostatak seta bio je lagan za prvi reket sveta, koji je brejkom povećao prednost u setovima na 2:0.
 
Trebalo je osvojiti još jedan set, a Đoković je počeo osvajanjem svog servisa i brejkom koji je Medvedevu naglasio kako će stvari da stoje u ovom finalu. Rus je uspeo da osvoji samo dva gema u poslednjem setu, a Đoković je stvari ubrzo priveo kraju i završio finale rezultatom 6:2 u trećem setu.
 
 
Đoković je osvojio svoje 18. grend slem finale. S druge strane, ovo je Medvedevu drugo grend slem finale, a u oba je poražen.
 
  • Zzx

    21.02.2021 18:30
    U pravi čas
    Posle Đoletovog odlaska ovo je melem na ranu. Hvala obojici.
  • Balsa

    21.02.2021 18:00
    MNE
    Pozdrav za Noleta Crnigorca,bravo sokole.
  • Alex

    21.02.2021 17:30
    Čestitka
    Bravo, Nole !
    Ulepšao si nam dan sa osvajanjem trofeja.
    Ponosni smo na tebe i tvoje uspehe, samo napred !
    Sve najbolje , samo tako nastavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.