Đoković sa navijačima proslavio rekord, na bilbordima u Beogradu poruke zahvalnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković proslavio je večeras sa navijačima rekord po najvećem broju nedelja na vrhu ATP liste u istoriji, uz vatromet ispred restorana "Novak" u Novom Beogradu.
Više stotina Đokovićevih obožavalaca strpljivo je čekalo svetskog broja 1.
 
"Hvala vam svima na podršci, hvala što ste došli. Danas je poseban dan, ništa ne bih uspeo bez vaše podrške i podrške moje porodice. Uspeh je i vaš, cele Srbije. Kada sam osvojio Vimbldon 2011. i došao u Beograd osetio sam vašu podršku, znam da vam često kidam živce, kidam ih sebi, ali tako je slađe", rekao je Đoković.
 
Istakao je da ovakve dane treba proslaviti i poručio da u njemu "ima još želje i gladi za novim pobedama".
 
Danas su na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda prikazane projekcije snimaka sa najboljim Đokovićevim potezima u karijeri, na bilbordima su ispisane poruke zahvalnosti, a zgrade koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu osvetljene su bojama srpske zastave.
 
Đoković je danas započeo 311. nedelju na vrhu ATP liste, čime je srušio rekord Rodžera Federera od 310 nedelja. Njegov rekord bio bi još ubedljiviji da prošle godine zbog pandemije korona virusa ATP lista nije bila "zamrznuta" pet meseci.
  • Steva

    09.03.2021 16:29
    Steva
    Ajde neka ga neko kazni ako sme! Zato ni mene vise niko nejce kaznjavati,to vam garantujem.
  • V

    09.03.2021 16:26
    V
    Gdesu ovi sto kritikuju,ucutali se aaa. Novaka cenim i kao coveka i kao sportistu. Mnogo vise je uradio za drzavu koja ga nije pomogla u nicemu nego ovi lopvi politicari. Nije trebalo bas tako javno sa zurkom jer sta da kaze i radi obican covek onda. Slefeci njegov primer nevazece su sve mere za svakog. Mozda je i bolje tako on mu dodje ko svetlo na kraju tunela niti se vakcinise niti se pridrzava mera sto znaci daje virus pri kraju.
  • X

    09.03.2021 07:54
    X
    Novače sve najbolje,kao primer mogao si bez navijača i vatrometa. Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).