FOTO: Deca transparentom molila Vučića da sačuva FK Borac

Uprava FK Borac Čačak izvela je decu na tribine stadiona, uz molbu predsedniku Aleksandru Vučiću da sačuva klub od propasti.
Čačani su kažnjeni zbog kontroverznog meča u Prvoj ligi Srbije, u ratu su sa Fudbalskim savezom Srbije, zbog čega su prvo napravili performans u Kragujevcu, gde su igrali sa sedam igrača i sabotirali meč kada se jedan fudbaler "povredio", zbog čega duel nije mogao da se nastavi sa šestoricom, piše Nova.rs.
 
Izabrali su Čačani da se na ovaj način bore protiv Saveza, a sada su novi performans napravili na stadionu, uz bakljadu i decu koja su stajala uz transparent molbe predsedniku Srbije.
 
"Predsedniče Vučiću, molimo vas da ne dozvolite da se budućnost naše dece ugasi na nezakonit način", piše na transparentu.
 
 
To je prokomentarisao i Mirko Poledica, prvi čovek Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.
 
"Zloupotreba dece u političke svrhe i to u mom rodnom Čačku, čiji najbolji sinovi su dali živote za slobodnu Srbiju, preci nam se prevrću po grobovima. Šta ima da kaže na ovo SNS gradonačelnik Milun Todorović, zaljubljenik u svaku vlast i lažni prijatelj sporta", napisao je Poledica.
 
Direktor FK Borc, Vladimir Stanisavljević, na društvenim mrežama mu je odgovorio "da će i on doći na red".
 
"Tvoj rodni Čačak, izdajniče, lažni moralisto, profiteru koji braniš igrače samo kad su pare u pitanju i kada treba neki političar da se gazi, a kada je čast igrača u pitanju i borba za njihovu pravdu, tad si opet protiv nas, bagro izdajnička, u kolo sa Šurbatovićem, pa igraj, doći ćeš i ti na red", napisao je Stanisavljević.
 
On je prvo zapretio da neće voditi ekipu u Kragujevac, pa je onda napravio performans.
 
Oglasio se i gradonačelnik Milun Todorović, tražeći od Marka Pantelića da ispita sve.
  • Pedja

    20.04.2021 12:04
    Kriminal
    Ljudi koji vode ovaj klub su bliski Vucicu svakako, ali ih je UEFA uhvatila da namestaju utakmice. Sada zloupotrebljavaju decu u propagandne svrhe.
  • Kim Jong-un

    20.04.2021 09:37
    Jad i nemoc u jednoj slici.
  • haha

    20.04.2021 08:17
    Pa da, kome će se obratiti ako ne svemogućem, sveznajućem, svemoćnom...

    Je li ovo zaista u ingerenciji predsednika? U normalnim zemljama nije.

    Od sad se svi za svaki problem obraćamo Njemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.