VIDEO: Navijači Šalkea hteli da linčuju svoje igrače zbog ispadanja iz lige

Očajna sezona Šalkea rezultirala je ispadanjem ovog tima iz Bundeslige, pa su se navijači tima iz Gelzenkirhena odlučili da "kazne" igrače voljenog kluba.
VIDEO: Navijači Šalkea hteli da linčuju svoje igrače zbog ispadanja iz lige
Foto: Pixabay
Porazom od ekipe Arminije iz Bilefelda ozvaničeno je ispadanje velikana nemačkog fudbala u drugu ligu. Ovo nije najgora stvar koja je zadesila igrače Šalkea po povratku sa gostovanja.
 
Naime, igrače je po povratku u Gelzenkirhen sačekala grupa od oko 500 besnih navijača, koji su bili odlučni u nameri da pretuku svoje "ljubimce". 
 
Igrači su pristigli ispred Veltins arene, inače stadiona na kome Šalke nastupa, ali na tom mestu su ih sačekale pristalice "Plavih kraljeva" koji su igrače želeli da linčuju zbog ispadanja u "Cvajtu".
Fudbaleri su videvši šta im se sprema počeli da beže, dok bivši reprezentativac Srbije koji trenutno nastupa za ovaj klub Matija Nastasić zbog povrede nije bio u sastavu za pomenuti meč, pa se samim tim u trenucima napada nije nalazio sa svojim saigračima.
 
Policija je navela da je intervenisala kako bi sprečila eskalaciju incidenta, povređenih nije bilo, niko nije uhapšen, a slučaj je pod istagom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).