VIDEO Sastanak Đokovića i Vulina: Neprestano ulagati u sport

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, sastao se danas s najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem i poželeo mu nove uspehe.
Kako je prenelo ministarstvo, oni su naveli da u sport treba neprestano ulagati, jer doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju dece i omladine, kao i afirmaciji Srbije.
 
Vulin je rekao da deca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osećaj zajedništva i prijateljstva i da sport doprinosi i pravilnom fizičkom razvoju tokom odrastanja.
 
Đoković se, kako je prenelo ministarstvo, "zahvalio Vulinu za sve što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta, posebno kroz uspehe pripadnika policije na međunarodnim takmičenjima".
 
 
Zahvalio se i zbog podrške tog ministarstva prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu.
  • Miki Rubiroza

    28.05.2021 15:09
    Ko je ovde lud?
    Dajte ljudi!? Ako ste ljudi, a ne ludi od mržnje. Ne gledajte u svemu politiku, i ono što biste vi uradili da ste u prilici da sretnete Vulina. Verujem u Novaka više od 25 godina. I, tako će ostati. Nisu svi Srbi lopovi i ulizice. Čemu komentari puni mržnje. Ili, vi za drugo i ne znate. U Srbiji i svetu vlada Korona, a ne kravlje ludilo. Čemu sve to???
  • Marko

    28.05.2021 11:36
    Odrastite
    Reakcije u komentarima su slika i prilika onoga što je suštinski problem a to je polarizovanost i crno-belo razmisljanje.

    Ja, kao neko ko podržava vlast, nisam kmečao kada je Djokovic gostovao kod Ivana Ivanovića (mada, priznajem, peklo me je dobro jer Ivanovica ne podnosim). Cenio sam Djokovica kao Boga i tada i sada.
    Sada kada Djokovic pokazuje postovanje prema vlasti, i vi opozicionari budite dovoljno tolerantni i zreli da se nosite s time.

    Civilizacija se gradi tolerancijom i prihvatanjem razlicitih stavova a ne razapinjanjem svakoga ko se usudi da se protivi vašem političkom mišljenju.

    Upravo zbog te tolerancije, neostrašćenosti i dobrote je Đoković tu gde jeste i to je što jeste - živa legenda.
  • Ivana

    24.05.2021 16:32
    Palamudjenje
    Obojica zato nemaju vremena za Amber alert!!! Inace, sta ce Novaku piramide u Bosni, srBski kalendar star milione godina, i razna cuda (tipa bosanske piramide) kojima se bavi, to je vec neko bavljenje magijom, ne znam... Hajd' malo u Zrenjanin pa trazite obojica casu vode u kaficu da se prizemite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.