FOTO, VIDEO: Nikolu Jokića volimo zbog igre, ali i zbog toga što nas stalno zasmejava

Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA lige za sezonu 2020/21. i mnogi fanovi košarke srećni su zbog te informacije.
Jokić je ove sezone jednostavno, što bi se reklo, objasnio. Poentirao je iz raznih pozicija, a njegove asistencije su zbunjivale protivnike, a ponekad i gledaoce.
 
Prvi je centar još od 2000. godine koji je osvojio priznanje najkorisnijeg igrača. Te 2000. MVP je bio Šakil O'Nil. Tek je šesti igrač u istoriji lige koji osvaja ovu nagradu, a nije iz SAD.
 
Međutim, ono što od početka prati Jokića jeste ta priča o običnom momku koji je, uprkos očekivanju mnogih, uspeo da postane jedan od najboljih košarkaša sveta. 
 
Jokić je često "trendingovao" na društvenim mrežama, jer su neki njegovi postupci, fotografije i reakcije postajali viralni.
 
Tako je neko iskopao njegovu objavu na Fejsbuku od 7. februara 2011. godine, dok je išao u Srednju ekonomsku školu "Svetozar Miletić" u Novom Sadu.
 
 
I onda se na internetu pojavila njegova fotka iz pasoša...
 
 
Viralna je postala i fotografija debeljuce na odmoru.
 
 
Kada je bilo jasno da će momak rođen u Somboru da dominira najjačom ligom sveta, neko je redizajnirao logo NBA šampionata.
 
 
A onda se pojavila još jedna fotka iz detinjstva - na njoj Jokić sa pogledom koji govori mnogo toga.
 
 
Mnogi misle da je Jokić jedan od najzabavnijih igrača u istoriji NBA, sa razlogom.
 
 
Još jedna zanimljivost - Jokić je na draftu izabran tokom trajanja reklame za Taco Bell. 
 
 
Ipak, na kraju su najvažniji potezi koje pokaže na terenu, a oni su fantastični.
 
  • Liman 3

    09.06.2021 16:32
    Bravo
    Samo neka ostane tako normalan, na zemlji, jednostavan i skroman. Autentična ličnost može da izdrži i NBA mlin koji melje i troši nemilice. Ne zaboravi svoje korene i prave vrednosti, samo napred!
  • Sremac

    09.06.2021 10:26
    Kapa dole derane :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.