Lalatović: Imam milionsku ponudu iz Saudijske Arabije, još nije postignut dogovor

Trener fudbalera Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, rekao je danas da je dobio ponudu za milionski ugovor od kluba iz Saudijske Arabije, ali da još nije postignut dogovor.
Lalatović: Imam milionsku ponudu iz Saudijske Arabije, još nije postignut dogovor
Foto: 021.rs
"Imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala", rekao je Lalatović, saopštio je Radnički.
 
On je naveo da su dovedeni ozbiljni igrači, kojima su garantovani odlični uslovi.
 
"To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će poštovati. Radnički više nema dugove, Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire", naveo je Lalatović.
 
"Setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš, a da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Napravili smo izuzetan tim koji će biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tome uspeo", naveo je Lalatović.
  • Meraklija

    24.06.2021 14:31
    Putuj Lalate i neka te sreca prati na putu tvom. I povedi sa sobom i tvog druga Tonceva i celu njegovu ekipu kad su toliko sposobni. Odavno su oni prerasli nasu kasabu. Neka ostave Radnicki da casno zivi svoj zivot kao sto je to bilo od 1923 do njihovog dolaska pa kako nam bude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.