Sonja Vasić i Filip Filipović nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Košarkašica Sonja Vasić i vaterpolista Filip Filipović nosiće zastavu Srbije na svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju, odlučio je Olimpijski komitet Srbije.
Sonja Vasić je nedavno sa Srbijom osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a već je najavila da će joj ovo biti poslednje veliko takmičenje u karijeri.
 
Filip Filipović je jedan od najboljih vaterpolista sveta, a sa selekcijom Srbije u Tokiju će braniti zlato sa Olimpijskih igara iz Rio de Žaneira.
 
Olimpijske igre u Tokiju počinju 23. jula i traju do 8. avgusta.
  • Clark Kent

    02.07.2021 14:43
    Marica Perišić će predstavljati Srbiju na OI u Judo-u. Novosađani joj drže fige!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.