Odbojkašice Srbije otvaraju EP utakmicom sa Bosnom i Hercegovinom

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije prvi meč na predstojećem Evropskom prvenstvu igraće protiv Bosne i Hercegovine, objavila je Evropska odbojkaška konfederacija (CEV).
Odbojkašice Srbije otvaraju EP utakmicom sa Bosnom i Hercegovinom
Foto: Pixabay
Odbojkašice Srbije, koje su osvojile prethodna dva prvenstva Evrope, odigraće prvi meč u A grupi u Beogradu protiv BiH, 19. avgusta u 17 sati.
 
Drugi meč reprezentacija Srbije će igrati 21. avgusta od 21 sat protiv Francuske, a treći 22. avgusta protiv Belgije od 20 sati.
 
Azerbejdžan će biti rival Srbiji u četvrtom kolu 24. avgusta, u 20 sati, a u poslednjem meču u A grupi Srbija će igrati protiv Rusije, 25. avgusta od 20 časova.
 
Evropska odbojkaška konfederacija je objavila kompletan raspored i satnicu Evropskog prvenstva za odbojkašice, koje će se odigrati od 18. avgusta do 4. septembra u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji, prenosi Tanjug.
 
U B grupi u Plovdivu igraće Bugarska, Poljska, Nemačka, Španija, Češka i Grčka, u C grupi u Zadru nastupiće Hrvatska, Italija, Belorusija, Slovačka, Mađarska i Švajcarska, a u D grupi u Kluž Napoki takmičiće se Rumunija, Turska, Holandija, Ukrajina, Finska i Švedska.
 
Prvenstvo će početi 18. avgusta utakmicama u B i D grupi, dok će se prvi mečevi u A i C grupi odigrati 19. avgusta.
 
Takmičenje po grupama će se odigrati od 18. do 25. avgusta u B i D grupi, odnosno od 19. do 26. avgusta u A i C grupi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.