VIDEO: Đoković nagovestio učešće na Olimpijskim igrama

Novak Đoković poslao je rođendansku čestitku mladom teniseru iz Japana i tom prilikom nagovestio je učešće na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.
Đoković je mladom Kođiru poželeo srećan rođendan, te je naveo da se nada da će "imati priliku da ga vidi na Olimpijskim igrama u Tokiju".
 
Najbolji teniser sveta prijavljen je za Olimpijske igre, te je njegovo učešće na ovom takmičenju pre početka turnira na Vimbldonu potvrdio i Teniski savez Srbije.
 
Ipak, posle finala Vimbldona Đoković je iskazao nezadovoljstvo uslovima koje će sportisti imati u Tokiju, te je tom prilikom rekao da nije siguran da li će nastupiti. 
 
"Prilično se dvoumim da li ću otići. Neću moći da povedem svog španera i neću biti u stanju da pratim druge sportiste tokom trajanja takmičenja. Šanse su 50:50", poručio je Đoković posle osvajanja šestog Vimbldona.
 
Ukoliko Novak Đoković odluči da nastupi, Srbija će u Tokiju imati četvoro predstavnika u tenisu.
 
Miomir Kecmanović će se takmičiti u muškom singlu, Nina Stojanović obezbedila je plasman u ženskom singlu, dok će zajedno sa Aleksandrom Krunić Srbiju predstavljati i u dubl konkurenciji.
 
Olimpijske igre počinju 23. jula, a teniski turnir igra se na betonu i biće na rasporedu već u prvoj nedelji.
  • Pipin

    15.07.2021 12:07
    Idemo na zlato

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.