SP: Odbojkaši Srbije u nedelju za treće mesto protiv Poljske

Muška seniorska reprezentacija Srbije u odbojci, aktuelni prvak Evrope, nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva 2021. koje se održava u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.
Sinoć je u drugoj polufinalnoj utakmici u Spodek areni u Katovicama, Italija bila bolja od Srbije sa 3:1, po setovima 29:27, 25:22, 23:25 i 25:18, posle 124 minuta igre.
 
Poslednji duel Srbije i Italije odigran je pre tačno 10 godina u Beču, u finalu EP 2011, kada je Srbija osvojila drugu titulu prvaka Evrope.
 
Srbija će za treće mesto igrati sa Poljskom u nedelju od 17.30 časova, dok će se finale između Slovenije i Italije odigrati od 21 čas. Direktni prenosi svih utakmica biće na kanalima RTS-a i TV Arena Sport.
 
Slovenija i Italija su prolazom u finale obezbedile plasman na jubilarno 10. Svetsko prvenstvo 2022. u konkurenciji odbojkaša, koje će se odigrati u Rusiji od 26. avgusta do 11. septembra.
  • Dragan

    19.09.2021 13:16
    Kovacevic
    I ja sam isto primetio da nesto nije u redu sa Kovacevicevom igrom. Ono je bilo bas lose.
  • Nebojša

    19.09.2021 10:48
    Slepo i slepilo
    Prosto je neverovatno da Boba Kovač svo vreme drzi u igri indisponiranog i sinoc apsolutno nesposobnog ali i smesno tragicnog Kovacevica. Covek skace i kao na seljackim letnjim igrama mase rukom iza glave, procenjuje da lopta ide napolje a ona padne unutra i drugi niz i dugi niz katastrofalnih poteza. Prikljucio se i nesrecni Jovovic koga Kovac ne opominje i forisira nesposobnog Kovacevica. Utakmicu je izgubio selektor i niko drugi a danas gubimo i bronzu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.