Dejan Majstorović najbolji basketaš na svetu

Reprezentativac Srbije u basketu Dejan Majstorović nakon izuzetnih rezultata našao se na prvom mestu FIBA 3x3 rang liste igrača.
Majstorović se na čelu liste našao nakon uspeha koje je ostvario kako sa reprezentacijom Srbije, tako i za svoj klub.
 
Naime, na ovakav plasman uticalo je osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom, a potom i odbrana titule evropskog šampiona u Parizu. 
 
Kada je reč o klupskoj karijeri, Majstorović je ovo mesto na rang listi zaslužio nastupajući za svoj novi tim Ub sa kojim je već ostvario nastup na finalnom FIBA Masters turniru u Džedi.
 
Popularni "Maestro" svoj prvi nastup za reprezentaciju Srbije imao je 2014. godine na FIBA 3x3 Svetskom prvenstvu održanom u Moskvi, gde je Srbija osvojila srebro.
 
Pored Majstorovića koji se nalazi na čelu FIBA 3x3 liste igrača, još trojica igrača iz Srbije nalaze se među najboljih 10, a to su Strahinja Stojačić (2), Mihailo Vasić (4) i Marko Branković (8), dok se među najboljih 20 igrača na listi nalaze i Ratkov (11), Kojić (14), Kovačević (15), Stefan Stojačić (17) i Pašajlić (18).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).